NERO City Café

Bij ons is het goed toeven!

Netwerken, studeren, vergaderen, borrelen, een hapje eten óf genieten van een lekker kopje koffie? Bij NERO City Café is het goed toeven! Wij staan voor kwaliteit in een relaxte én huiselijke sfeer, betaalbaar voor iedereen. NERO City Café is daarom ieders favoriete inspiratieplek.

Proef de sfeer!

Kom sfeer proeven bij NERO City Café. Een huiselijke plek waar jong en oud, lokaal en (inter)nationaal bij elkaar komt. Samen genieten van een heerlijke lunch, een aangeklede borrel met collega's, vrienden of familie. Kom gezellig langs en proef onze heerlijke gerechten en laat je in de watten leggen door ons team. 

Drankenkaart

Menukaart

Onze chef heeft een menu samengesteld om je vingers bij af te likken! Op onze menukaarten vind je typisch Hollandse gerechten, voor ieder wat wils. Onze chef zet deze met veel passie voor jou op tafel. Neem snel een kijkje! 

Lunchkaart: 11.00 - 17.00 uur  Avondkaart: 17.00 - 21.00 uur

Lunchkaart

Borrelkaart 

Avondkaart

Salad Monday

Pasta Tuesday 

3-gangen keuzemenu 

Wij houden van een feestje

Iets te vieren? En wil je hier een onvergetelijke ervaring van maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn experts in het hosten van ieder feestje1 Wij nemen de organisatie graag van je over zodat jij optimaal kan genieten. 

Take-away lunch

Heb je een lunchafspraak, vergadering, bezoek óf gewoon zin in een lekker broodje? Maak dan gebruik van deze handige extra! Bestel je broodje(s), soep(en) of salade(s) eenvoudig via onze bestellijst en je lunch staat vanaf het gewenste tijdstip klaar om opgehaald te worden. Lekker (én) makkelijk!

Bestellijst 

 

Dé vrijdag borrel!

Ook in NERO City Café iedere vrijdag vanaf 17.00 uur de zogeheten VRIJMIBO! Hét moment om samen met collega's stoom af te blazen van de drukke werkweek, nieuwe mensen te ontmoeten óf samen met vrienden het weekend in te luiden.  

Borrelkaart

Drankenkaart 

 

Onze openingstijden

NERO City Café is dagelijks geopend van 09.00 tot 22.00 uur. De keuken is open van 11.00 tot 21.00 uur. 

Reserveer tijdig om verzekerd te zijn van een plekje!