Vergaderruimte

Blue

Onze gemoderniseerde vergaderruimte ‘blue’ (20 m2) is uitermate geschikt voor boardmeetings maximaal 4 personen. De hoge plafonds geven een ruimtelijk gevoel. De compacte kamer, comfortabele stoelen en gratis wifi, maken deze vergaderruimte de ideale plek voor een succesvolle vergadering. 

Informatie aanvragen

Green

De gemoderniseerde vergaderruimte ‘green’ (20 m2) voor maximaal 6 personen waar je jouw creativiteit kunt uiten. De comfortabele stoelen bieden voldoende comfort voor een volledige dag vergaderen. Ook zorgt de snelle wifi-verbinding voor een optimaal gebruiksgemak. De frisse uitstraling en hoge plafonds zorgen voor inspiratie en een optimaal resultaat van jouw vergadering. 

Informatie aanvragen

Red

Deze ruim opgezette vergaderruimte ‘red’ (50 m2) voor maximaal 20 personen biedt voldoende flexibiliteit om allerlei soorten vergaderingen en bijeenkomsten bij ons te organiseren. Ook zorgt de snelle wifi-verbinding voor een optimaal gebruiksgemak. 

Informatie aanvragen

Orange

Deze vergaderruimte ‘orange’ (30 m2) is een idelae ruimte voor trainingen en bijeenkomsten tot maximaal 10 personen. 

Informatie aanvragen

Yellow

Deze ruim opgezette vergaderruimte ‘yellow’ (85 m2) voor maximaal 30 personen biedt voldoende flexibiliteit om allerlei soorten vergaderingen en bijeenkomsten bij ons te organiseren. Ook zorgt de snelle wifi-verbinding voor een optimaal gebruiksgemak. 

Informatie aanvragen

FLEXwerkplek

Ben jij ondernemer, freelancer of zzp’er? Werk je normaliter vanuit huis of een saai kantoor en heb je behoefte aan een andere omgeving? Of op zoek naar een comfortabele plek die inspireert én faciliteiten heeft? Zoek niet verder! 

Standaard tarieven

BOARDROOM Penthouse

Unieke event locatie: ons exclusieve Penthouse met prachtig uitzicht over de stad! Ook voor private events en zakelijke doeleinden is deze ruimte zeer geschikt; denk aan een contractondertekening, chef's diner, vertrouwelijke boardroom meeting of een creatieve brainstormsessie. 

Informatie aanvragen