Faciliteiten

Wij bieden nét dat beetje meer!

Jezelf thuis voelen als in je eigen woning én gebruik kunnen maken van diverse handige faciliteiten? NERO Office Hotel & City Café biedt verschillende faciliteiten om jouw verblijf, kort of lang, zo aangenaam mogelijk te maken. Wij verbinden onze gasten graag met lokale ondernemers en hebben hieronder een mooie selectie van nuttige faciliteiten (in de omgeving) gemaakt: 

Algemene faciliteiten

 • City Café en terras voor ontbijt & lunch
 • Parkeren op eigen terrein (betaald)
 • Gratis wifi
 • Gratis bagage opslag
 • Volledig ingerichte wasserette (tegen betaling)
 • Fietsverhuur op loopafstand
 • Veilige stalling voor fietsen en motoren (tegen betaling)
 • Flexplekken, vergaderruimtes & kantoren
 • Liften
 • Retro fitness ruimte (gratis)
 • Spel en ontspanningsruimte voor volwassenen (gratis)
 • Vending machine met koude dranken en snacks

Rijwielhuis Roermond

Roermond kent een brede omgeving met mooie fietsroutes. Ontspannen gaat vanzelf als je de bossen, heide en weidevelden in je opneemt. Nationaal Park de Meinweg en het Maas-Swalm-Nette gebied zijn prachtig en nodigen uit tot allerlei (sportieve) activiteiten.

Huur fietsen bij onze partner Rijwielhuis Roermond. Bij hen kunt u terecht voor het huren van gewone (kwalitatieve) fietsen, elektrische fietsen én reparatie van alle merken fietsen. 

Adres: Kruisherenstraat 8

0475-350085 / rijwielhuisroermond@gmail.com

 

 

Sloep huren

Roermond is omgeven met wateren en is daarmee een ideale en zeer geliefde plek voor watersport- en natuurliefhebbers. Er zijn genoeg mogelijkheden voor waterrecreatie in Roermond. De rivieren de Roer, de Maas en de omringende, aaneengeschakelde Maasplassen (ontstaan door grindafgravingen) nodigen echt uit voor een dagje aan het water. De stad telt tal van jachthavens, dagstranden en trendy beachclubs op loopafstand van de Roermondse binnenstad. Verken de Maasplassen vanaf het water met een sloep. 

Reserveer een luxe sloep bij ons of rechtstreeks bij onze partner sloephurenroermond.nl

Cuypershuis

Het Cuypershuis in Roermond is hét museum over de Roermondse architect/ontwerper Pierre Cuypers. In het eigentijdse museum wordt het leven en het werk van dr. Pierre Cuypers volledig uitgelicht.

In 1853 bouwde Cuypers dit complex aan de toenmalige Maastrichterweg te Roermond. Cuypers gebruikte het om er te wonen met zijn familie en te werken in zijn ateliers. Vanuit hier bouwde hij zijn enorme oeuvre op dat in zijn atelier vorm kreeg. In deze ateliers werkten tekenaars, schilders, beeldhouwers en andere ambachtslieden. Zijn voormalige woonhuis en atelier/werkplaats is – met behoud van de oude elementen – verbouwd tot het Cuypershuis Roermond.

Bezoek website 

Vasco Haarsnijder & Barbier

Bij Vasco Haarsnijderij & Barbiershop hebben ze het kappersvak tot een kunst verheven. Speciaal voor mannen. Knippen of scheren? Waarom kiezen, hier kan het allemaal. Geniet van deze unieke ervaring! Kijk voor meer informatie of voor het maken van een afspraak op de website. 

Bezoek website

Bodywork Sportstudio

Ideaal gelegen op loopafstand van ons hotel! Een intieme sportstudio met een breed aanbod aan o.a. Spinning, Yoga, BBB en Pilates. 

Bezoek website

Dutch Homemade

Bekend om haar premium Macarons, vers bereid schepijs, origine chocolade, smaakvolle taarten en heerlijke koffie, profileert deze winkel zich zonder enige twijfel als De 'lekkerste winkel van Roemond'. Dutch Homemade is gelegen aan de Neerstraat, een straat met unieke winkelconcepten waar winkelen een fantastische ervaring is!

Bezoek website

Top Alivio Horn

Feel Good Spa & Food. Puur ontspannen in een mooie omgeving en genieten van (h)eerlijke hapjes en drankjes.

Bezoek website