Limburgse Maasplassen

14 mei 2020

Limburgse Maasplassen

 

De Limburgse Maasplassen, gelegen in Midden-Limburg, is een van de grootste aaneengesloten watersportgebieden in Nederland. Ruim 3.000 hectare grote en kleine plassen liggen aaneengeschakeld met de Maas. Het gebied is vanwege zijn diversiteit een waar mekka voor iedere watersportliefhebber.

Mooie dagstranden en hippe beachclubs maken het gebied tot een hotspot. Door de diversiteit aan faciliteiten kun je hier zwemmen, surfen, zeilen, duiken, roeien en kanoën. Of je kiest voor de snellere watersporten zoals: waterskiën, flyboarden en wakeboarden. Ook zijn uitstekende visstekken aanwezig.

De Maasplassen zijn perfect om met een boot rond te varen. Ga op pad in een jacht, zeilboot of sloep. Mooie vaarwegen brengen je van de ene plas naar de andere. Dit kun je uiteraard met je eigen boot doen. Je kan altijd terecht in een van de moderne jachthavens.​ Bezit je zelf niet over een boot? Dan is huren een eenvoudige optie.

Wij informeren je graag over de mogelijkheden of brengen je in rechtstreeks in contact met onze bootverhuur- en watersportpartners!