Omgeving

Ontdek bruisend Roermond

NERO Office Hotel & City Café ligt zeer centraal, met als naaste buren de rechtbank van Roermond en het Cuypershuis. Op loopafstand vind je het gezellige centrum met een breed winkelaanbod, verschillende barretjes, restaurants, het TheaterHotel De Oranjerie, het bekende McArthur Glenn Designer Outlet Roermond, meerdere bushaltes en het NS-station Roermond.

Met ons unieke concept in Roermond en Limburg zoeken wij op allerlei nieuwe manieren verbinding. Verbinding tussen mensen, producten en diensten. Verbinding met de stad. Wij stimuleren onze gasten om de stad te verkennen en gebruik te maken van het aanbod van lokale ondernemers. Wij dragen zo ons steentje bij om Roermond nog grootser op de kaart te zetten. En uiteraard bieden wij een relaxte sfeer en veilig thuis als basis voor een mooi verblijf in Roermond. 

Bekijk hieronder de vele mogelijkheden die Roermond en regio te bieden hebben! 

 

Shopping
Bezienswaardigheden
Bereikbaarheid
Beauty & active
Gezondheid & veiligheid
Restaurants

Winkels & Horeca

Ontdek bruisend Roermond! NERO Office Hotel & City Café ligt in hartje Roermond. Bekend om haar gezellige terrasjes, de historische binnenstad en om het Designer Outlet Roermond.

Bekijk Alle Winkels & Horeca

Natuur & Cultuur

Natuurliefhebber? Dan ben je in Roermond aan het juiste adres. De vele wandel- en fietsroutes in de omgeving leiden je door bos, heide en weide. Ook in de stad zelf zijn talloze prachtige gebouwen, musea en kerken die de historie van de stad illustreren. 

Bekijk de Natuur en cultuur