Huisregels

Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker. Daarom hebben wij een aantal huisregels opgesteld om jou een zo veilige, schone en fijne hotelervaring te geven.

SCHOONMAAK
Jouw kamer wordt een keer per week schoongemaakt, inclusief verschoning van bedlinnen. Tweemaal per week ontvang je een nieuwe set handdoeken. Wij vragen je om gebruikte handdoeken op de grond achter te laten.

We respecteren jouw privacy. Indien je niet gestoord wilt worden door de schoonmaker kun je een ‘niet storen’ sign aan de deurklink hangen. Jouw hotelkamer wordt dan de week daarna weer gepoetst. Verzoek tot terugbetaling van niet gemaakte kosten door het niet poetsen op jouw ‘niet storen’ worden niet gehonoreerd.

Je draagt verantwoordelijkheid om jouw kamer ordelijk en netjes te houden. Onze schoonmakers mogen (per beleid) niet aan jouw persoonlijke eigendommen komen. Kamers die onvoldoende opgeruimd zijn om te poetsen, worden overgeslagen. Ook hiervoor is geen terugbetaling van schoonmaakkosten mogelijk.

INSCHRIJVING BIJ DE GEMEENTE

WIj bieden onze gasten die een Extended Stay (31-181 nachten) hebben geboekt de mogelijkheid om zich op ons adres in te schrijven. Dit alles onder de voorwaarde dat je bij vertrek ook zorg draagt voor de uitschrijving van ons adres. Ter controle kunnen wij om een bewijs van inschrijving en uitschrijving vragen. Dit ook ter administratieve handeling van bijvoorbeeld kwijtschelding van de betaling van toeristenbelasting.

Let op! Deze mogelijkheid is uitsluitend voorbehouden aan gasten die Extended Stay hebben geboekt en expliciet niet voor Short Stay reserveringen (7-30 nachten).

ROKEN
Alle kamers en openbare ruimtes in het gehele hotel zijn rookvrij. Bij het overtreden van dit rookverbod worden er €250,00 aan schoonmaakkosten in rekening gebracht.

OVERLAST
Wij verzoeken je de privacy van jouw medegasten te respecteren. Verder vragen wij je tussen 23.00 en 7.00 uur stil te zijn om zo rekening te houden met de nachtrust van andere gasten.

VERNIELINGEN
Het toebrengen van schade aan en het ontvreemden van hotelinrichting of kamerinventaris wordt in rekening gebracht bij de veroorzaker, dan wel de hoofdelijk aansprakelijke persoon.

INVENTARISLIJST
Ontbrekende spullen op de inventarislijst dienvergoed te worden. Wij adviseren je daarom de inventaris bij aanvang van jouw verblijf te controleren. Als er spullen ontbreken, vragen wij je vriendelijk dit vooraf te melden bij de receptie.

HUISDIEREN
Huisdieren zijn niet toegestaan. We maken uiteraard een uitzondering voor hulphonden, neem hiervoor gerust contact met ons op.

MISBRUIK NOODVOORZIENINGEN
Eventuele kosten die door jouw toedoen ontstaan door misbruik van de noodvoorzieningen, zullen op jou worden verhaald.

VERDOVENDE MIDDELEN
Bezit, gebruik of handel in drugs of andere verdovende middellen is strikt verboden. Lokale autoriteiten worden ingeschakeld als gebruik of handel hierin wordt vermoed.

VIDEOBEWAKING
Met jouw bezoek stem je ermee in dat er video-opnames worden gemaakt met onze beveiligingscamera’s. In geval van ongeregeldheden of ongevallen of wanneer wij wettelijk verplicht gesteld worden, kunnen opnames aan derden worden verstrekt/ vertoond.

BETREDEN HOTEKAMER DOOR PERSONEEL
Personeel van NERO Office Hotel & City Café is ten alle tijde bevoegd om toegang tot de hotelkamer te verschaffen voor schoonmaak, reparaties en controles. Ook in noodgevallen of bij het vermoeden dat huisregels worden overtreden kan personeel de kamer binnentreden.

AANWIJZINGEN VAN PERSONEEL
Alle opmerkingen en vragen van het personeel van NERO Office Hotel & City café dienen te worden opgevolgd. Neem contact met ons op wanneer je hier klachten over hebt.

NOODGEVALLEN
Bij calamiteiten verzoeken wij je het hotel op gecontroleerde wijze te verlaten. In geval van brand volg de signeringsborden voor nooduitgang en gebruik de trap. Vermijdt de lift.

AANSPRAKELIJKHEID
De directie stelt zich niet aansprakelijk voor vermissing, diefstal of beschadiging van jouw eigendommen. Ook stelt de directie zich niet aansprakelijk voor medische kosten door persoonlijke onoplettendheid of door omstandigheden buiten ons bereik.