Reserveringsvoorwaarden

Op alle hotelreserveringen bij NERO Office Hotel & City café zijn de volgende voorwaarden van toepassing. Bij het maken van een reservering gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden.

 

Uitleg begrippen Short Stay, Long Stay & Extended Stay

Wij bieden een uniek concept aan met Short Stay, Long Stay én Extended Stay verblijfsmogelijkheden, maar wat houdt dat nu eigenlijk in?

Short Stay:                  verblijf van korter dan één maand

Long Stay:                   verblijf van één tot drie maanden

Extended Stay:           verblijf van langer dan drie maanden tot maximaal zes maanden

 

Toeristenbelasting

Iedere gast die in Roermond overnacht moet de verplicht toeristenbelasting betalen. Onze toeristenbelasting bedraagt € 4,00 per persoon per nacht. Deze kosten worden altijd boven op onze kamerprijzen berekend. Enkel wanneer men ingeschreven is bij Gemeente Roermond komt deze te vervallen.

 

Huisregels

Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker! Omdat wij van duidelijkheid houden, hebben we een aantal huisregels opgesteld. Deze helpen u en andere gasten om een veilig, schoon en aangenaam verblijf te hebben. Bij het maken van een reservering gaat u automatisch akkoord met deze huisregels.

 

Betalingen Short Stay

Bij aankomst dient het volledige reserveringsbedrag voldaan te worden, ongeacht een aanbetaling.

 

Betalingen Long Stay & Extended Stay

In dit geval stemmen we vooraf (schriftelijk) de betalingsafspraken af.

 

Annuleringsvoorwaarden Short Stay

Een Short Stay verblijf van 1-6 nachten kunt u tot 24 uur van tevoren kosteloos annuleren. Bij annulering van een reservering binnen 24 uur voor aankomst, brengen wij de volledige nacht in rekening.

Een Short Stay verblijf van 7-28 nachten kunt u kosteloos annuleren of wijzigen tot 15.00 uur, twee dagen voor aankomst. Bij annulering of verkorting van een verblijf 7-28 nachten binnen 48 uur voor aankomst, brengen wij de eerstvolgende twee nachten volledig in rekening. De eventuele overige nachten worden vervolgens kosteloos geannuleerd.

 

Annuleringsvoorwaarden Long Stay & Extended Stay

Een Long Stay & Extended Stay verblijf kunt u kosteloos annuleren of wijzigen tot 15.00 uur, zeven dagen voor aankomst.

Bij annulering of verkorting van het verblijf binnen 48 uur voor aankomst, brengen wij de eerstvolgende twee weken volledig in rekening. De eventuele overige nachten worden vervolgens kosteloos geannuleerd.

Bij annulering of verkorten van het verblijf binnen zeven dagen voor aankomst, brengen wij de eerstvolgende 7 dagen volledig in rekening. De eventuele overige nachten worden vervolgens kosteloos geannuleerd.

 

Annuleringsvoorwaarden groepen (reserveringen vanaf 5 hotelkamers)

>3 maanden voor aankomst brengen wij 0% in rekening

>2 maanden voor aankomst brengen wij 15% in rekening

>1 maand voor aankomst brengen wij 35% in rekening

>14 dagen voor aankomst brengen wij 60% in rekening

>7 dagen voor aankomst brengen wij 85% in rekening

7 dagen of minder voor aankomst brengen wij de volledige som 100% in rekening

 

No show

In geval van no-show zal de gast in alle gevallen verplicht zijn de volledige reserveringswaarde te betalen.

 

Voorwaarden Long Stay & Extended Stay

Door het unieke Extended Stay concept zijn wij als Office Hotel Nero & City Café gebonden aan bepaalde voorwaarden. Zo zijn wij verplicht een register bij te houden met persoonsinformatie over de gasten die in het pand overnachten. Om deze voorwaarde na te leven, vragen wij van u de persoonsgegevens, indien beschikbaar, van u en alle personen die samen met u in het pand komen overnachten over te dragen aan onze onderneming, uiterlijk bij check in. De benodigde persoonsgegevens zijn; voor -en achternaam, adres, woonplaats, geboortedatum, en tot slot de geboorteplaats. Door het verstrekken van deze gegevens kan er in het geval van calamiteiten vastgesteld worden wie er op dat moment in het pand aanwezig zouden kunnen zijn. Wij zullen uw persoonlijke gegevens met de grootst mogelijke zorg bewaren."Overnachting in het pand is enkel toegestaan voor natuurlijke personen voor een periode van minimaal één week en - al dan niet onderbroken periode van maximaal één jaar, die elders hun hoofdverblijf hebben c.q. vaste woon- of verblijfplaats hebben." Hierdoor bent u genoodzaakt, ongeacht uw aantal betaalde overnachtingen, minimaal een week en – al dan niet onderbroken periode van maximaal een jaar in het pand te overnachten. Office Hotel Nero & City Café biedt u dan ook een vergelijkbare overnachting/overnachtingen aan tot u de minimale periode van een week heeft bereikt. Mocht u onverhoopt, niet in staat zijn aan deze voorwaarden te voldoen, neemt u dan alstublieft contact op met Office Hotel Nero & City Café.

 

Algemene voorwaarden

Wanneer bovengenoemde voorwaarden niet gelden zijn de algemene voorwaarden van toepassing die de branchevereniging Koninklijke Horeca Nederland heeft verstrekt.