Reserveringsvoorwaarden

Reserveringsvoorwaarden NERO Office Hotel & City Café

Op alle reserveringen bij NERO Office Hotel & City café zijn de volgende reserveringsvoorwaarden van toepassing. Bij het maken van een reservering gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden.

Uitleg begrippen Short Stay & Extended Stay

Wij bieden een uniek concept aan van Short Stay & Extended Stay, maar wat houdt dat nu eigenlijk in? Onder een Short Stay verblijf verstaan wij een verblijf van 1 tot 28 nachten. Wanneer je langer wilt verblijven dan kan dit uiteraard ook! Wij hebben dan speciale Extended Stay prijzen beschikbaar. Deze zijn beschikbaar om te reserveren voor een minimaal verblijf van één maand tot maximaal zes maanden.

Toeristenbelasting

Iedere gast die in Roermond overnacht moet de verplicht toeristenbelasting betalen. Onze toeristenbelasting bedraagt € 2,50 per persoon per nacht. Deze kosten worden altijd boven op onze kamerprijzen berekend.

Huisregels

Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker! Omdat wij van duidelijkheid houden, hebben we een aantal huisregels opgesteld. Deze helpen u en andere gasten om een veilig, schoon en aangenaam verblijf te hebben. Bij het maken van een reservering gaat u automatisch akkoord met deze huisregels.

Betalingen Short Stay

Bij aankomst dient het volledige reserveringsbedrag voldaan te worden, ongeacht een aanbetaling. Daarnaast vragen wij een creditcard garantie voor eventuele gebruikte extra’s en/of gemaakte kosten tijdens het verblijf.

Betalingen Extended Stay

In geval van Extended Stay reserveringen is een aanbetaling verplicht. Hiervoor ontvangt men voor aankomst een betalingslink die voor incheck voldaan moet zijn. Afhankelijk van de duur van een verblijf, sturen wij maandelijks een nieuwe betaallink om een volgende termijn te voldoen. Andere betaalafspraken zijn enkel mogelijk in overleg. Bij annulering of wijziging van de boeking zal, volgens de annuleringsvoorwaarden, het te verrekenen bedrag worden teruggestort. Daarnaast vragen wij een creditcard garantie voor eventuele gebruikte extra’s en/of gemaakte kosten tijdens het verblijf.

Annuleringsvoorwaarden Short Stay

Een Short Stay verblijf van 1-6 nachten kunt u tot 24 uur van tevoren kosteloos annuleren. Een Short Stay verblijf van 7-28 nachten kunt u kosteloos annuleren of wijzigen tot 15.00 uur, twee dagen voor aankomst. Bij annulereing van 1-6 nachten binnen 24 uur brengen wij een volledige nacht in rekening. Bij annulering of verkorten van een verblijf (7-28 nachten) binnen 48 uur voor aankomst, brengen wij de eerstvolgende twee nachten volledig in rekening. De eventuele overige nachten worden vervolgens kosteloos geannuleerd.

Annuleringsvoorwaarden Extended Stay

Een Extended Stay verblijf (28-181 nachten) kunt u kosteloos annuleren of wijzigen tot 15.00 uur, zeven dagen voor aankomst.

Bij annulering of verkorten van het verblijf binnen 48 uur voor aankomst, brengen wij de eerstvolgende twee weken volledig in rekening. De eventuele overige nachten worden vervolgens kosteloos geannuleerd.

Bij annulering of verkorten van het verblijf binnen zeven dagen voor aankomst, brengen wij de eerstvolgende 7 dagen volledig in rekening. De eventuele overige nachten worden vervolgens kosteloos geannuleerd.

Het kan altijd zijn dat uw plannen anders lopen. Neem in dat geval rechtstreeks contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Algemene voorwaarden

Wanneer bovengenoemde voorwaarden niet gelden zijn de algemene voorwaarden van toepassing die de branchevereniging Koninklijke Horeca Nederland heeft verstrekt.