Reserveringsvoorwaarden

Reserveringsvoorwaarden NERO Office Hotel & City Café

Op alle reserveringen bij NERO Office Hotel & City café zijn de volgende reserveringsvoorwaarden van toepassing. Bij het maken van een reservering, ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden.

Kamer reserveringen

Je kunt bij ons alle kamerreserveringen direct online maken. Het grote voordeel is dat je een actueel overzicht hebt van de beschikbare kamertypes, je altijd de beste prijs aangeboden krijgt en je direct de bevestiging van de reservering per e-mail ontvangt. Geen wachtrijen aan de telefoon of wachten op een antwoord op je e-mail. Ook kun je kiezen hoe je voor de kamer wenst te betalen. Kortom kies voor gemak en boek hier online.

Short Stay & Extended Stay

Wij bieden een uniek concept aan van Short Stay & Extended Stay, maar wat houdt dat nu eigenlijk in? Onder een Short Stay verblijf verstaan wij een verblijf van één week tot maximaal dertig nachten. Wanneer je langer wilt verblijven dan kan dit uiteraard ook! Wij hebben dan speciale Extended Stay prijzen beschikbaar. Deze zijn beschikbaar om te reserveren voor een minimaal verblijf van één maand tot maximaal zes maanden.

Service

Door ons unieke concept bieden wij het gemak die je thuis ook ervaart én meer! Zo hebben wij een aantal extra services waar je als gast gebruik van kan maken. Allereerst hebben wij 24/7 conciërge service. Er is dag en nacht iemand die jou op weg kan helpen. Ook dragen zij zorg voor jullie en onze veiligheid tijdens calamiteiten. Volg daarom altijd de instructies van onze collega’s op. 

Daarnaast is één keer per week schoonmaak en tweemaal per week een handdoeken wissel inclusief. Additionele schoonmaakservices kunnen tegen meerprijs worden bijbesteld aan de receptie. Voor meer informatie over deze services verwijzen wij door naar onze huisregels.

Toeristenbelasting

Iedere gast die in Roermond overnacht moet de verplichte toeristenbelasting betalen van € 2,00 per persoon per dag. Deze kosten worden altijd bovenop onze kamerprijzen berekend.

Huisregels

Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker! En omdat wij van duidelijkheid houden, hebben we een aantal huisregels opgesteld. Deze helpen jou en andere gasten om een veilig, schoon en aangenaam verblijf te hebben. Door te reserveren en in ons hotel of city café te verblijven ga je automatisch akkoord met onze huisregels. Lees ze op je gemak door. Deze kun je hier terugvinden.

Betalingen Short Stay

Wij staan voor een vlekkeloze check in, zonder al te veel administratieve handelingen. Daarom zal de volledige betaling direct worden voldaan op het moment van reserveren. Het grote voordeel is dat jij de betalingsmethode kiest die jouw voorkeur heeft en zo de reservering direct 100% garandeert. Uiteraard zal bij annulering of wijziging van de boeking zal, volgens de annuleringsvoorwaarden, het te verrekenen bedrag worden teruggestort. Bij aankomst vragen wij een garantie voor eventuele gebruikte extra’s en/ of gemaakte kosten tijdens het verblijf.

Betalingen Extended Stay

Wij begrijpen dat wanneer je voor langere tijd verblijft, de betaling consistent geregeld wilt hebben. Voor Extended Stay (31-181 nachten) hanteren wij daarom periodieke betalingen, per maand. Ongeveer negen dagen voor aankomst ontvang je per e-mail een beveiligde betalingslink. De betaling dient 48 uur na ontvangst van de link te zijn voldaan, dit om de boeking volledig te garanderen.

Afhankelijk van de duur van je verblijf, ontvang je vervolgens maandelijks een nieuwe betaallink om een volgende maandtermijn te voldoen. Bij annulering of wijziging van de boeking zal, volgens de annuleringsvoorwaarden, het te verrekenen bedrag worden teruggestort. Bij aankomst in het hotel vragen wij een borg van €500,00 voor eventuele gebruikte extra’s en/ of gemaakte kosten tijdens het verblijf.

Annuleringsvoorwaarden Short Stay

Wanneer je een Short Stay verblijf (7-30 nachten) hebt geboekt, kun je jouw reservering kosteloos annuleren of wijzigen tot 15:00 uur, twee dagen voor aankomst. Dit kan altijd online of je kunt contact met ons opnemen.

Wanneer je de reservering annuleert binnen 48 uur voor aankomst of je verblijft wenst te verkorten na check in, brengen wij de eerstvolgende zeven nachten volledig in rekening. De eventuele overige nachten worden vervolgens kosteloos geannuleerd.

Annuleringsvoorwaarden Extended Stay

Wanneer je een Extended Stay verblijf (31-181 nachten) hebt geboekt, kun je jouw reservering kosteloos annuleren of wijzigen tot 15:00, zeven dagen voor aankomst. Dit kan altijd online of je kunt contact met ons opnemen.

Wanneer je de reservering annuleert binnen zeven dagen voor aankomst brengen wij de eerste maand (30 nachten) volledig in rekening. De eventuele overige nachten worden vervolgens kosteloos geannuleerd.

Het kan altijd zijn dat tijdens je verblijf plannen wijzigen. Dat snappen wij. Daarom bieden wij de mogelijkheid om je verblijft te verkorten na check in. Hierin hanteren wij een annuleringstermijn van één maand (30 nachten).  

Algemene voorwaarden

Wanneer de bovengenoemde voorwaarden niet voorzien, zijn op alle boekingen en verblijven de algemene voorwaarden van toepassing die de branchevereniging Koninklijke Horeca Nederland heeft verstrekt. Deze kun je hier terugvinden.

Vragen of hulp met reserveren

Service zit in ons DNA! Wanneer je vragen hebt of ons advies wilt over welke kamer je het beste kunt boeken voor jouw verblijf? Je kunt altijd contact met ons opnemen.